tiistai 20. marraskuuta 2018

Sitä saa odottaa... (+ arvontatulos!)


Nimittäin lunta...
Tänne rannikolle saadaan pysyvämpi lumi yleensä vasta joskus seuraavan vuoden puolella. Hyvällä tuurilla voi jouluksi tulla lumipeite, mutta se sulaa yleensä nopeasti pois. 

Tänä talvena taitaa koko Suomenmaassa olla epätavallinen tilanne. Tähän aikaan vuodesta ei koskaan aiemmin ole tilastoitu näin vähän lunta. Ilmatieteen laitoksen mukaan lunta saatiin mitattua maanantaiaamuna vain Kittilän ja Enontekiön havaintoasemalta. Ja sitten arvontaan....
Iso kiitos teille kaikille jotka osallistuitte! Tällä kertaa perinteisellä tyylillä suoritettiin arvonta: arpalipukkeet paperipussissa ja siippa apuna lipukkeen nostajana. Pussista nousi arpa, jossa luki:

Salli M


Onnea voittajalle! Otatko pian yhteyttä s-postiin: parastaaikaa(at)luukku.com.

Jos en jostain syystä tavoita ao. henkilöä viikon sisällä, menee arvonta uusiksi.

Mukavaa viikon jatkoa!10 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle <3 Lunta saadaan vielä odottaa. Voi tätä kamalaa pimeyttä ja harmautta.

  VastaaPoista
 2. Onnia voittajalle!
  Lunta vois tulla eres vähä. Mailma valakenis ja kasvit sais eristävän peiton.

  VastaaPoista
 3. Olisikin hienoa, jos maa olisi valkoinen. Olisi niin paljon kauniimpaa. Mutta onneksi on nyt kuivaa ja vähän pakkasta ainakin meillä.

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle!

  Viime vuosina joulua on täällä etelärannikolla useinkin vietetty varsin lumettomissa tai ainakin vähälumisissa maisemissa. Niin taitaa käydä nytkin. Kasvien suojaksi toivoisin edes jonkinlaista lumikerrosta.

  VastaaPoista
 5. Täällä lunta on korkeintaan pari senttimetriä, mutta nekin sulanevat lähipäivinä luvattujen plussakelien myötä. Onnea voittajalle! Mukavaa marraskuun loppua!

  VastaaPoista

Ilahduta viestilläsi!