perjantai 7. kesäkuuta 2013

Loviisan Avoimet Puutarhat, osa II


Käymme tällä kertaa kurkkaamassa viiteen erilaiseen puutarhaa. Jokainen on niistä omalla tavallaan viehättävä.

Ensimmäisen pihapiiriin kuuluu aivan huikaisevan kauniit näkymät lammelle ja ihana kasvihuone. Lisäksi siellä on kahvila ja pieni puutarha-aiheinen puoti. Puodissa oli myynnissä ihastuttavia ruotsalaisia köynnöstukia, joita himoitsin! Sellainen jäi kuitenkin ostamatta, koska autoon ei millään mahtunut... huokaus...
 Toisessa puutarhassa on onnistuneesti yhdistelty kasveja, kiviä, patsaita ja ruukkuja. Mustina ne tuovat hyvin kontrastia. Hiukan ehkä tuli goottilainen vaikutelma, kun kuorikatekin oli mustaa ja pihan reunamilta löytyi salaperäisiä istumapaikkoja.

Tämän jälkeen lyhyt silmäys puutarhaan, jonka valtteja ovat romanttisuus ja
luonnollisuus :).


Toiseksi viimeisessä puutarhassa harrastetaan mosaiikkia. Rouva oli tehnyt taidokkaita esineitä ja eläimiä pihan koristeeksi. Lisäksi pihassa on muhkeat kivipengerrykset ja iso mehitähtimatto!
Levähdyspaikat ovat seuraavan puutarhan antia. Minkähän paikan tänään valitsisin... hmmm... ehkä taidan istahtaa joen rantaan....Tässä ei ihan vielä ollut kaikki... :) Luvassa on lisää kuvia muutaman päivän päästä. Silloin vuorossa on Eija's Garden! 

Toivotan mukavaa Sunnuntaita, ja nyt näin lauantai-iltana vielä hereillä oleville,
Hyvää Yötä!6 kommenttia:

 1. Ihania tirkistelyretkiä olet päässyt tekemään. Upeilta puutarhat näyttävä ja minkä vilpoisuuden nuo omat lammet ja joet tuovatkaan - huokaus :-)

  VastaaPoista
 2. On ihanaa päästä kurkistelemaan muiden puutarhoihin, onnen tyttö ja onneksi jaat nämä meille !

  VastaaPoista
 3. Oih tuota kuninkaanlampea, mikä ihana keidas!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa päästä kuvien myötä vierailulle näin upeisiin puutarhoihin!

  VastaaPoista

Ilahduta viestilläsi!