lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kevätpuutarha

Tämän viikonlopun messumatka suuntautui Helsingin Kevätmessuille. Samalla kertaa pääsee tutustumaan neljään tapahtumaan: Kevätpuutarha, Oma Koti, Oma Mökki ja Sisusta. Kuten voitte arvata, meikäläinen keskittyi tuohon ensin mainittuun, eli Kevätpuutarha -tapahtumaan. 

Kevätpuutarha -tapahtuman tarjonta oli hyvin paljon runsaampi kuin Turun messuilla. 
En nyt puuduta teitä esittelemällä messuhallia koko laajudessaan, vaan keskityn muutamiin yksityiskohtiin. Lähinnä sellaisiin kohtiin, joista itselleni tuli hyvä mieli tai asia jotenkin muuten herätti kiinnostukseni.

Jos omistaisin parvekkeen, niin tältä se voisi näyttää....


Poikkeuksellinen väri, lila, voisi tuoda kummasti säväyksen ilmeeseen....Kohta edessäni oli sellainen upea kasvihuone jota voisin harkita! Mitähän tämä komeus mahtaa maksaa?
Pian sen hintakin selvisi ja totesin, että ehkä joskus sitten seuraavassa elämässäni....
Ei tarvitse osata maalata kukkatauluja, niitä kun voi tehdä oikeista kukista :).Aada se osaa herättää huomiota runsaudellaan....
Hei, onko Ristomatti joutunut kasvihuoneeseen?
.... Ai, ei sentään... sisustus on hänen käsialaansa, mutta kasvihuone oli jonkun toisen suunnittelijan, jonka nimeä en nyt muista.

Vihervaunu vaikuttaa aika näppärältä. Keittiössä siinä tietysti olisi yrttejä kasvamassa, mutta voisihan siinä kasvattaa mitä tahansa taimia :).
Suomen orkideayhdistyksellä oli veikeät lajikkeet esillä. Ovatkohan nämä niitä tikankontteja? Seuraava kuva on PilviPullalle (heh, tarkistin kommenteista, kun en muistanut heti kuka kyseli)! PilviPulla kommentoi edellistä postaustani kysymällä näiden juurakoiden nimeä :).


Rattoisaa lauantai-illan jatkoa :). Kuin myös keväistä sunnuntaita! 
Jospa huomenna olisi taas hiukkasen lämpimämpää :).  

Toiveikkaasti,
Tarja
7 kommenttia:

 1. Mahtavaa, iso kiitos! Nyt selvisi siis mysteerijuurakoiden nimi ja voinkin hyvillä mielin googlailla, että mitäs niille oikein pitäisi tehdä. Vielä kun tuo lumi-inhoke poistuisi ja maa sulaisi...

  VastaaPoista
 2. Parvekkeen värit rekvisiitassa näyttävät tänä päivänä olevan hyvin pastellin sävyiset.

  VastaaPoista
 3. Noita Tuberosia oli paljon Tukholmassa kaupan, jätin kuitenkin ostamata vaikka on tosi kauniita kukkia. Nyt vähän harmittaa. Kiitos messukuvista :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos messukuvista, kaikkea tosi kivaa! Mukavaa uutta viikkoa !

  VastaaPoista
 5. Voi voi, olisin niin halunnut tuonne messuille, vaan enpä päässyt :(

  VastaaPoista
 6. Hiukan tyyris kasvihuone, mutta todella komea. Pitänee jatkaa lottoamista.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis kasvihuone,mutta ostaminen kyllä vaatisi niin pitkän säästämisajan,että ehkä taidan tyytyä uutta kasvihuonetta ostaessani ihan sellaiseen tavalliseen kennomuovihuoneeseen :)

  Siellä on erään kuvan taka-alalla upea paviljonki,joka ei todennäköisesti myöskään ollut hinnaltaan "ihan ilmainen"?

  VastaaPoista

Ilahduta viestilläsi!