keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Sisäänkäynnin koristelua
On mukava tulla kotiin kun talon sisäänkäynti on kaunis. Aikaisemmin en oikein ollut kanervien ystävä. Niistä sanotaan, että ne tuovat huonoa onnea jos niitä tuo kotiinsa. Näitä kanervia en voinut kuitenkaan vastustaa, tämä kun on yksi lempiväreistäni. Toivottavasti onnikin suosii jatkossa ja vanha uskomus saa väistyä :).


Toivotan tämän myötä Onnea kaikkien koteihin! 

Tarja14 kommenttia:

 1. Kauniit kanervat. Minäkin muistan lapsena kuulleeni, että tietää kuolemaa jos kanervia tuo sisään. Jos tuo uskomus pitäisi paikkansa niin olisipa paljon onnettomia koteja syksyisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, kiito. Siihen aikaan kun tästä uskomuksesta ensi kerran kuulin ei kaupoissa vielä ollut myynnissä kanervia. Ehkäpä uskomus koskee metsäkanervia :)

   Poista
 2. Tosi kauniita kanervia olet laittanut. Vähän lohduttaa näin syksyisin, että on jotain värikästä kukkaa ennen lumien tuloa. Minulle on sanottu noin muratista. Muratin tuominen sisälle tietäisi kuolemaa tms. On meillä nytkin sisällä pari ja ollut jo vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, kiitos. Onhan näitä uskomuksia. Esim. linnut kotona tietävät huonoa onnea, eli pitäisi poistaa kaikki koristelinnut huushollista :)

   Poista
 3. Näyttää todella kauniille! Enpä ole ennen tuota sanontaa kuullutkaan. Monet vuodet on minulla (ja naapureilla) kanervia ollut.

  VastaaPoista
 4. Kotisi sisäänkäynti on juuri sellainen, joka houkuttaa tulemaan sisälle. Älä usko hömppään kanervien huonoa onnea tuoviin puheisiin. Kanervasi ovat oikein kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilma, kiitos. Kiva kun sain siitä tehdyksi houkuttelevan :)

   Poista
 5. Mä olen kuullut värinokkosesta sanottavan samaa. Ihan hyvä onni mulla on ollut, vaikka viitisen vuotta sitten sain ensimmäisen ja tällä hetkellä on toistakymmentä nokkosta ikkunalaudoilla :)

  Kotinne sisäänkäynti näyttää tosiaan kauniilta ja kutsuvalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purlina, kiitti kehuista :) Värinokkosista en ole tuota kuullutkaan.

   Poista
 6. Kaunis sisääntulo;kyllä tuosta kelpaa kulkea ja jäädä ihastelemaankin :)

  VastaaPoista
 7. Onpas pirtsakoita nuo kanervat! Ihana sisäänkäynti! Pitääpä iteki tehdä loppuun sisäänkäynnin koristus.. Ois vaan aikaa, tahtoisin sammalpalloja, havupalloja ym..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, kiitos. Kanervien värisävy onkin tosi raikas. Tosiaan havupallot toisivat vähän vihreyttä sekaan :)

   Poista

Ilahduta viestilläsi!