maanantai 22. lokakuuta 2012

Auringonpaistetta ja oravia

Ihanan aurinkoinen tunnustus tupsahti Sadun blogilta. Kiitos siitä :)


Saadakseen tämän tunnustuksen piti vastata tiettyihin kysymyksiin ja nimittää muita blogeja tunnustuksen saajiksi, sekä ilmoittaa tunnustuksen saajille heidän valinnastaan.Voit jakaa tunnustusta eteenpäin valitsemillesi blogeille.

Lähetän tämän aurinkoisen tunnustuksen eteenpäin seuraavalle blogille:

Aarteenhaltija

Kysymykset:

1. Elämäsi parhain saavutus?
2. Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?
3. Minkä näistä kaupungeista valitsisit matkakohteeksesi Pariisi, Rooma,
Lontoo, New York?
4. Lempi liikuntamuotosi, kirjailijasi, musiikkisi ja taiteilijasi?
5. Harrastuksesi?

Vastaukseni:

1. Kaksi tytärtä, jotka ova jo aikuisikään ehtineet.
2. Ensisijaisesti haluaisin pysyä terveenä. Toinen tärkeä asia on saada elää rakkaitten läheisten kanssa. Näihin kuuluu mies, lapset ja sisarukset. Kolmas tärkeä asia taitaa olla se, että on turvattu toimeentulo.

3. Jaa-a... Pariisissa olen käynyt useastikin, mutta muut ovat vielä käymättä. Ehkä seuraavaksi lähtisin käymään Lontoossa :)
4. Jumppa kai on mieleisin, koska sitä voi tehdä ympäri vuoden. Sauvakävelyä, pyöräilyä ja hiihtoa tulee myös harrastettua. Olen lukenut norjalaisen Karin Fossumin monta jännitysromaania, olkoon hän vaikka lempikirjailijani. Pidän klassisesta musiikista. Tällä hetkellä lempitaitelijani on Susanna Leino.
5. Harrastan keramiikkaa, mosaiikkia, käsitöitä ja tietysti puutarhanhoitoa.********


Pystytin auringonkukansiemenillä täytetyn lintulaudan pihalle sunnuntaina. Lintulaudan jalaksi ei huushollista löytynyt kunnollisen paksuista puukeppiä. Jouduin siis laittamaan liian ohuen kepin ja fylliksi laitoin siihen kangasta, jotta lauta pysyisi tukevasti paikoillaan. Edellinen oli selityksenä kuvissa näkyville epämääräisille kangasriekaleille :).

Pikkulinnut ja harakat olivat ahkeria kävijöitä heti alkuunsa. Tänään lintulaudan olivat huomanneet oravat. Äitiorava kävi ahkerasti pudottelemassa laudalta siemeniä ja poikanen popsi niitä sitten maassa samaan aikaan. 

Vietetään mukava viikko ja toivotaan auringonpaistetta!
Piville, tervetuloa lukijaksi :)
 
Tarja


10 kommenttia:

 1. Onpas söpöjä kurrekuvia. Harmittaa, kun en oikein uskalla laittaa lintulautaa, sillä en tiedä, olenko talvella ruokkimassa niitä tai ruokkiiko joku muu. Tavallisesti minulla on monta syöttöpaikkaa, joita oravatkin käyttävät ahkerasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, se on tosiaan harmillista :/. Niitä kun on kiva seurata :)

   Poista
 2. Onnittelut tunnustuksesta!

  Ihanat oravakuvat:)

  VastaaPoista
 3. Onnea tunnustuksen johdosta! Melkoinen akrobaatti tuo orava, hienoja kuvia olet saanut napsaistua :)

  VastaaPoista
 4. Hauskoja otuksia nuo oravat. Ihmettelen suuresti,että siilien ohella myös oravien määrä täällä meidän seudullame on romahtanut. Tänä kesänä en nähnyt yhtäkään siiliä ja oraviakaan en kovin montaa ole bongannut :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, onkohan niihin iskenyt joku tauti :( Toivottavasti se on väliaikaista :)

   Poista

Ilahduta viestilläsi!