perjantai 5. lokakuuta 2012

Puutarhatytön housut

Vielä jokunen aika sitten olin täysin tyytyväinen, kun sain kulutettua puutarhahommissa vanhat virttyneet collegehousuni tai kuluneet farkkuni. Näin se oli, kunnes tutustuin, ystäväni suosituksesta, erääseen puutarhavaatemallistoon. Nykyään puutarhatöihin lähtiessäni suostun sujauttamaan jalkaani ainoastaan nämä housut :). 
Listaan tähän ao. housujen hyviä puolia:
 • Kangas on kulutusta kestävää.
 • Housuissa on tarpeeksi erilaisia taskuja ja lenksuja kaikenlaisille välineille.
 • Polvet säästyvät rasitukselta, koska housuissa voi käyttää polvisuojia. Polvisuojat sujautetaan lahkeissa oleviin taskuihin, näin ne eivät näy ulospäin.
 • Joustava kiila vyötärössä antaa hyvin liikkumatilaa kun työskentelee kumarassa.
 • Lahkeensuita voi säätää.

Parantamisen varaa löytyy yhdessä asiassa. Irroitettavaan kännykkäpusukkaan ei mahdu kännykkäni, joka on leveä kosketusnäyttöpuhelin. Sain tietää, että tämä asia on korjattu. Nyt myytävissä malleissa on reilunkokoinen kännykkäpussi :).

Käytössäni on kahta housumallia, pitkälahkeiset ja polvipituiset. Lisäksi hellesäähän on housuhame. Linkki ruotsalaisen valmistajan sivuille Garden Girl ja lisäksi suomalaiseen verkkokauppaan Secret Garden.Suosittelen!

Parasta syksyn aikaa  Teille Hyvät Lukijat ja täällä vierailevat ❤ .  
Susannalle tervetuloa lukijaksi. Terveisin Tarja.


16 kommenttia:

 1. Tuollaiset pöksythan on saatava ensi kevääksi !

  VastaaPoista
 2. Innostuin noista housuista ja tilasin sellaiset itselleni. Saa nähdä ovatko sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että et kadu :) Koot ovat aika reiluja, minulle sopi numeroa pienempi koko kuin yleensä.

   Poista
 3. Jaa-a. Ovat niin hienot, etten raaskisi käyttää noita multahommissa. Eilen oli kaatosateessa sadehousut ja tänään ikivanhat repaleiset tuulipuvun housut. Mulla on ihan kamala puutarhalook!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, näin minustakin tuntui aluksi ja varoin niiden likaantumista. Nyt suhtaudun niihin työvaatteena ja näissä hommissahan ei mikään pysy puhtaana :)

   Poista
 4. Onpas hienot ja varmasti myös käytännölliset! Kivaa, että puutarhaihmisillekin on keksitty jotain kaunista päällepantavaa :) En tosin minäkään raaskisi noin tyylikkäitä housuja pukea niin likaisiin hommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purlina, käytännölliset ovat :) Pihallamme häärivä rakennusmieskin totesi ne nähtyään: ai, sullakin on oikein tuollaiset polvisuojalliset jalassa!

   Poista
 5. Minäkin tein vastaavan ostoksen viime keväänä, pohdittuani vuoden. :-) Ihan samat ajatukset ovat pyörineet päässä ja samalla tavalla lopulta totuin niihin. Nyt vain nautitaan toimivista ja kauniista housuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, kiva kun joku muukin on todennut ne toimiviksi :)

   Poista
 6. Pihatöissä pitää tosiaan olla asianmukaiset vaatteet. Minä olen turvaunut vielä vanhoihin vaatevarastoihini. Sinun housusi ovat paitsi käytännölliset sen lisäksi vielä nätit.

  VastaaPoista
 7. Voi että.. loit minulle juuri tarpeen, jota äsken ei vielä ollut. Pakko saada tuollaiset! Taidan puhua joulupukille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisa, hyvä idea. Taidan minäkin puhua pukille jospa saisin vaikka uudet. Olisi vaihtarit kun pöksyt on pesussa :)

   Poista

Ilahduta viestilläsi!