torstai 19. heinäkuuta 2012

Ikkunan alla kiipeilee kärhö

Parhaat näkymät Hagley Hybrid -kärhöön ovat olohuoneen ikkunasta. Se melkein kasvaa sisään ikkunasta eli pitää ruveta sitä hieman ohjailemaan. 

Jorintorilla myytiin tänään loput perennat ja kärhöt euron kappale! Ostin kolme kärhöä Multi Blue, Etoile Violette ja Mrs. Cholmondele. Lisäksi mukaan lähti samaan hintaan Muuritatar, Fallopia Baldschuanica. Näistä on iloa vasta seuraavina kesinä, mutta.... nyt iski taas oikein vimma ja mietin pitäisikö käydä huomenna haalimassa lisää....? Eikös se vaan olekin niin, että kun sanoo taikasanan "pääsette hyvään multaan" niin johan kasvit ovat melkein itsestään löytäneet paikkansa :)
10 kommenttia:

 1. Kauniin näköinen kärhö! Minusta on ihana seurata, kun taimiruukussa kituuttanut kasvi saa uutta virtaa, kun se saa hyvää multaa juuriensa ympärille. Hyviä ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saraheinä, se on paras palkinto kun nuutunut kasvi lähtee kasvamaan.

   Poista
 2. Minulla kiipeilee samannäköinen kärhö kirsikkapuussa. Ajattele, että jos et tarjoa noille onnettomille hyvää kotia niille taitaa tulla noutaja, millaista tuhlausta. Hae heti kaikki kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, maltoin kuitenkin toistaiseksi olla hakematta lisää taimipoloisia.

   Poista
 3. Todella kaunis kärhö, minullakin on juuri sama ja se on todella innostunut kukkimaan tänä kesänä. Mene heti takaisin ja pelasta kaikki perennat!!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cosmos, tosiaan paljon on nuppuja, eli vielä kukkii pitkään. Olemme tehneet hyvät hankinnat!

   Poista
 4. Upea kärhö. Mulla ei kuki vielä mikään kärhöistä :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Sulla vielä edessä nämä ihanuudet :)

   Poista

Ilahduta viestilläsi!