sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Kukkahattaraa

Onnettomien kesien jälkeen omenapuissa on nyt upea kukkapaljous. Kahtena edellisenä kesänä puut valtasi inhottava omenankehrääjäkoi. Lehdet syötiin ja kukinta kärsi, mutta satoon koin ei pitäisi vaikuttaa. Koin ansiota tai ei, satoa ei viime kesänä tullut juuri lainkaan.

Nyt tietysti toivoisi pölyttäjien löytävän omenakukat, mutta missä ne oikein luuraavat? Eipä niitä ole tänäänkään näkynyt! Alkukesän kimalaiskuningattaretkin taitavat olla jo pesissään maan alla.
Toiveikasta uutta viikkoa!


8 kommenttia:

 1. Kauniita omenankukkia. Toivottavasti pölyttäjiä löytyy. Melko hiljaista tosiaan vielä on putarhassa kulkiessa niiden osalta.

  VastaaPoista
 2. kauniita! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi että miten kaunista! Meillä ei ole tänä vuonna toivoakaan siitä, että omenapuut kukkis. Mies leikkeli ne siihen malliin, että ei jäänyt juuri muuta kuin runko jäljelle :D. Toivottavasti joskus kumminkin tokenevat, koska nyt puut muistuttaa enemmän jotain nykytaideveistoksia :)

  VastaaPoista
 4. Toivon myös hyvää omenasatoa, sillä viime vuosina se on jäänyt heikoksi. Puussamme on todella mahtava kukinta, jota en ole ennen nähnyt, puhumattakaan sen ihanasta tuoksusta.

  VastaaPoista
 5. Nyt omenapuut kukkivatkin niin kauniisti!
  Hienot kuvat!!

  VastaaPoista
 6. Omenapuissa on tänä vuonna huikean kaunis kukinta. Toivottavasti pölyttäjät löytävät tiensä kukkiin ja saamme syksyllä hyvän sadon.

  VastaaPoista
 7. Omppupuut ovat kyllä valloittavan ihania!

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihanaa kukkaloistoa myös edellisissä postauksissasi. Meillä ei edes omenapuut kuki vielä saati sitten muut kukat. Tänne pohjoisempaan tulee kevätkin näköjään paljon myöhemmin. Liisa

  VastaaPoista

Ilahduta viestilläsi!