torstai 9. lokakuuta 2014

Pakkanen saa tulla

Tulkoon pakkanen, pelakuut ovat kuistilla. Siellä ne ovat olleet jo pari viikkoa, ensimmäisestä hallayöstä lähtien. Hyvin näyttävät viihtyvän, vaikka lehtiä ovat paljon pudottaneet. 
Vielä on liian lämmintä kukkasipuleiden istuttamiseen. Viime vuonna istutin sipulit vasta marraskuun alussa. Saa nähdä miten pitkälle voi siirtää istutusta tänä vuonna.

Ulkona alkaa olla ruska parhaimmillaan ja puiden lehtiä löytyy hehkuvissa väreissä. Nyt on yllin kyllin materiaalia kaikenlaiseen askarteluun. Tarkoitus olisikin ehtiä tekemään lähipäivinä vaahteranlehdistä kransseja. Ajattelin tehdä samanlaisia kuin tein vuosi sitten (tästä pääset katselemaan millaisia). Teen kuvien kera ohjeet, koska niitä on kyselty. Tulkaapa tänne kurkkaamaan ensi viikolla. Siihen asti.....

Mukavaa viikonlopun odotusta!12 kommenttia:

 1. Upeita pelargoneja! Minullakin kukkivat vielä sisällä, en raaskinut katkoa kukkia pois ja nuppujakin on vielä osassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan pitkää kukintaa edelleen. Ne muistuttavat menneestä kesästä :).

   Poista
 2. Minä olen kukkasipulit jo istuttanut. Eikö olisi vielä saanut? Pakkanen saa tulla minunkin puolestani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole istuttanut omiani vielä, koska nytkin on 12 astetta lämmintä. Pelkään, että alkavat itää jos lämmintä jatkuu pitkään vielä.

   Poista
 3. Mulla muutama pelargonia pääsi sisälle ikkunalle. En tiedä, viitsinkö talvettaa niitä, mutta kukkikoot nyt siinä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi kuistilla on tilaa, muutenhan ne joutaisivat kompostiin. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä, vielä vähän aikaa, kunnes ei näy näitäkään kukkia :).

   Poista
 5. Hyvän näköisiä pelargonioita paljon on kukkia viellä niissä. minullakin on kuistilla odottamassa kellariin menoa . Hyvää viikon loppua Tarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä ne ovat Ok kunnes ränsistyvät :) kiitos samoin sinulle Irma!

   Poista
 6. Ihana määrä ihania pelargoneja!

  VastaaPoista

Ilahduta viestilläsi!