tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulupuu on rakennettu...

Kuusi koristeltiin viime sunnuntaina. Sen ansiosta pääsi mukavasi joulufiilikseen. Meillä on ollut jo monena jouluna tapana tehdä näin noin viikkoa ennen aattoa. 

Olisi mukava kuulla milloin Teillä yleensä koristellaan joulukuusi?
Joitain viikkoja sitten sain Aarteenhaltija -blogista tunnustuksen, johon ajattelin nyt vihdoinkin vastata. Kiitos Susanna!
Ohjeet tähän tunnustukseen ovat seuraavat:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus 8 blogille.
3. Ilmoita heille haastavasi heidän mukaan.
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi.

Teen nyt nuo 2 kohtaa kuten ohje sanoo, mutta olen pikkusen tuhma (vaikka tontut kurkkivatkin jo ahkerasti ikkunan takaa) ja en jaa tunnustusta eteenpäin tietyille blogeille, vaan sen saavat kaikki halukkaat napata tästä itselleen.

Siispä tuumasta toimeen ja koitan nyt listata 8 satunnaista asiaa itsestäni: 
En omista koiraa enkä kissaa.... urheiluopiston mittauksen tulos: lievästi ylipainoinen...  tykkään nukkua päiväunet aina kun siihen on mahdollisuus.... viineistä valitsen yleensä valkoisen... haaveilen japaninmatkasta.... lottoan silloin kun muistan..... ainoa tv-sarja mitä seuraan on Downton Abbey.... haaveilen (kukapa voisi arvata) puutarhurin ammatista.

Mukavaa joulun odotusta!

 14 kommenttia:

 1. Kiva, että on muitakin, jotka kantavat kuusen sisään jo ennen aattoa. Tosin tänä vuonna en ole vielä ehtinyt, mutta josko tänään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, harmitti lapsena kun kuusta sai koristella vasta aattona. Mutta sen jälkeen kun itse on saanut päättää milloin sen tekee, haluaa nauttia siitä koristeltuna mahdollisimman kauan :)

   Poista
 2. Meillä ei allergoiden vuoksi ole kuusta. Mutta kiva ihailla kuvista muiden kuusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sussi, jotkut pitävät juuri tuon takia kuusta esim. parvekkeella. Mutta tulee se joulufiilis ilman kuustakin :)

   Poista
 3. Meillä ei ole koskaan joulukuusta sisällä. Ikkunasta näkyy pihalla olevat kaksi jouluvaloin koristeltua tuijaa. Siinä meidän kuuset.

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilma, pihalla olevat havupuut tai tuijat valaistuna ovat kerrassaan mitä kauniimpia joulupuita. Niitä on ilo katsella :)

   Poista
 4. Meillä on parhaillaan kuusi sulamassa autotallissa - jos kerrankin tekisi sulatuksen ihan ohjeiden mukaan :D Ja jos se ei karisisi niin paljoa sitten...

  Eli meillä päästää koristelupuuhiin huomenna. Minäkin tykkään että ajoissa ennen aattoa pitää kuusi olla kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kuusenjalka johon mahtuu 3 litraa vettä. Sen kanssa neulaset ovat varisseet vähemmän, koska vesi ei kovin helposti pääse loppumaan. Koristelu on varmasti lasten mielipuuhaa :)

   Poista
 5. Kivat jutut kerroit itsestäsi! Me koristellaan kuusi yleensä aatonaattona, mutta tänä jouluna laitetaan varmaan vain ihan pieni pöytäkuusi, jottei Mikki-pirpana kaada sitä. Luulen, että kuusenpallot voisivat houkuttaa leikkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttärelläni kävi kerran niin, että pikku koiruli kaatoi kuuten, joten pöytämalli on varmasti turvallinen vaihtoehto :)

   Poista
 6. Meillä on kuusi jo valmiina odottamassa, ehkäpä perjantaina astuu sisään. Työpaikalle halusin kuusen hyvissäajoin jo puolesta kuusta että sitä ehtisi ihailla, mutta enpä ole itse työhöni sitten kyennyt joten näkemättä on se;)
  Kivat tunnustukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teidän työpaikalla on tapana laittaa kuusi. Näin ei ole omassani. Hmm... sellainen voisi jopa lisätä työhyvinvointia ;)

   Poista
 7. Meillä koristellaan kuusi joko aaton-aattona tai vasta aattona ja pidetään se paikallaan Nuutin-päivään asti.
  Kuusi koristellaan yhdessä lasten kanssa,mutta usein äiti tekee sitten vielä pienen loppusilauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattona koristelu on kivasti perinteiden mukainen, se kuului minunkin lapsuudessani ohjelmanumeroon. Ja Nuutin päivänä joulu kai perinteiden mukaan loppuukin. Ihan sinne asti ei meillä kuusta ole pidetty vaan loppiaisena viskataan pois :)

   Poista

Ilahduta viestilläsi!