perjantai 28. joulukuuta 2018

Välipäivät


Joulu on juhlittu ja vuoden päättymiseen on aikaa vain muutama päivä. Joulun ja uuden vuoden väliin jääviä päivä sanotaan välipäiviksi. Nyt on aika sanoa heipat vanhalle vuodelle ja valmistautua ottamaan vastaan uusi vuosi.
Välipäivinä voi ottaa rennosti, jos siihen on mahdollisuus tai valmistella uudenvuoden juhlia, jos on sellaiset tarkoitus järjestää. Itse olen vielä toipilas, joten välipäivät otan rennosti ja uuden vuodenkin vietän ihan kotoisasti.

Vesisade on sulattanut vähäisiäkin lumia täällä meillä, kaikkialla ulkona on jo nyt jäistä ja tavattoman liukasta. Aatoksi on luvattu pakkasta, joten liukkaus senkun pahenee. Ilman nastakenkiä en uskalla lähteä ulos lainkaan...

Ainokainen joulukukkani on tänä vuonna ollut valkoinen pyramidi atsalea. Vasta joulun jälkeen ostin muutaman hyasintin alennusmyynnistä. Viime vuonna minulla oli myös atsalea, mutta vaaleanpunainen.
Uusi vuosi

Olen herkkäuninen ja kärsin helposti metelistä. Asun kaupungissa ja täällä uuden vuoden aattona ilotulitteita näkyy paljon. Nukkumiseen toivon saavani avun unikuulokkeista, jotka sain joululahjaksi. Ne ovat pienet korvatulppia muistuttavat kuulokkeet, joista voi kuunnella valmiiksi ladattuja rauhoittavia ääniä. Äänet peittävät häiritsevät taustaäänet ja auttavat nukahtamaan ja pysymään unessa. Kuulokkeet ovat langattomat ja niiden kanssa voi nukkua myös kyljellään. Olen kokeillut niitä jo kahtena yönä ja olen ollut niihin tyytyväinen.


12 kommenttia:

 1. Saitpas hyvän lahjan! Itsekin olen herkkäuninen, mutta olen pärjännyt tavallisilla korvatulpilla. Hyvää alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös vuosia käyttänyt tulppia, mutta niiden ongelma on ollut, että kyljellä nukkuminen on hankalaa. Näiden kanssa siihen pystyy :). Kiitos samoin Sinulle!

   Poista
 2. Komea atsalea! Hyvä lahja herkkäuniselle, tulee varmasti uutena vuonna tarpeeseen. Leppoisaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, atsalea on näyttävä. Sen kastelun kanssa pitää olla tarkkana, toivottavasti ei unohdu. Tulpat ovat hyvä apuväline. Kiitos samoin Sinulle!

   Poista
 3. Tosi kaunis on tuo joulukukka, aivan upea! Pitääpä alkaa katsella unikuulokkeita, en ole ennen kuullutkaan tuollaisista.
  Jonain yönä olen etsinyt korvatulppia, mutta eihän ne yöllä löydy. Sitten kun päivällä etsii, niin eipä enää tarvitse. Hyvä jos on hiljaista. Hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, atsalea on ihana. Olen käyttänyt jo pari vuotta tulppia säännöllisesti. Ne laitan korviin heti kun menen nukkumaan. Kiitos samoin Sinulle!

   Poista
 4. Unikuulokkeissa on suorastaan söpö muotoilu! Jos noin pienellä jutulla saa hyvät yöunet, niin ovatpahan painonsa edestä kultaa.

  Minä huomasin hankkineeni kaikille muille joulukukat, paitsi itselleni jäi vain pari ylijäämähyasinttia :D Se ei kyllä tahtia hidastanut mitenkään, ja rakastan hyasintin tuoksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä muotoilu tulpissa on, eivät paina! Hyasintit ovat ihania myös joulun jälkeen, niistä tulee jo vähän keväinen tunnelma ja tuoksu :). Hyvää loppuvuotta Sinulle!

   Poista
 5. Onpa kaunis atsalea ja upeat kuvat! Atsalea on kyllä juhlava kukka niin jouluna, kuin muulloinkin.
  Nuo unikuulokkeet ovat ihan uutta minulle. Kuulostavat tosi hyviltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, atsalea onkin olohuoneen kruunu! Kuulokkeet ovat hyvä, voin suositella. Hyvää loppuvuotta Sinulle!

   Poista
 6. Toivottavasti olet toipunut leikkauksesta ♥️ Kaunis atsalea. Kuulokkeet ovat varmaan tarpeen uutena vuonna. Onneksi rakettien paukuttelua on hieman tajoitettu. Hyvää uutta vuotta ♥️

  VastaaPoista
 7. Raketit vois ihan hyvin kieltää !
  Hyvää Uutta Vuotta 2019 ♫ ♥

  VastaaPoista

Ilahduta viestilläsi!