maanantai 20. marraskuuta 2017

Ripaus ylellisyyttä?


Ikkunaa koristavat kynttiläjalat, jotka olin jo hylkäämässä kierrätykseen. Marmoriset... Ne ovat yksinkertaisen kauniit ja materiaalinsa ansiosta hyvinkin turvalliset. Jopa pikkuisen ylellisetkin... Enpä taida näistä luopua, ainakaan vielä...


Tänään on koko illan sadellut märkää lunta. Toivottavasti lumi pysyisi huomiseen, niin saisi tilaisuuden ikuistaa tätä lumivalkoisuutta. Marraskuu kun on tällä seudulla ollut erittäin märkä ja musta kuukausi. 

Valoisampaa viikkoa!

15 kommenttia:

 1. Valosta ja valoisuudesta pitää ottaa nyt kaikki irti! Meilläkin ollut tosi mustaa, mutta nyt sataa hieman lunta. Luulen, että iltapäivään mennessä sekin muisto vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen oli maisema aamulla, nyt jo osittain sulanut pois. Toivottavasti tulisi joku päivä lisää lunta.

   Poista
 2. Onpa kauniit kynttilät. Meillä satoi viime yönä lunta. Nyt maisema on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meilläkin aamulla oli talvinen maisema, vaan päivän mittaan jo sulanut paljon pois.

   Poista
 3. Lunta minäkin kaipaan tuomaan valoisuutta tähän pimeyteen. Kauniit kynttilänjalat, onneksi et laittanut niitä vielä kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan lunta lisää, niin saisimme hiukan valoa tähän pimeyteen. Kiitos, en ainakaan toistaiseksi luovu kynttilänjaloista.

   Poista
 4. Kauniit kynttilän jalat ja ihka samanlaiset löytyy kesäkodin joulutavaroiden joukosta. Tänä jouluna niihin ei syty valoja, me sytyttäjät kun olemme täällä kaupunkikodissa.
  Näiden kynttilälyhtyjen paikka ei suinkaan vielä ole kierrätys.
  Hyvää marraskuista joulunodotusta sinne sinulle, täältä. 😊

  VastaaPoista
 5. Kauniin tyylikkäät marmorikynttilät. Kyllä nuo kannattaa polttaa ihan omassa kodissa.

  VastaaPoista
 6. Kauniit marmorikynttilänjalat :) Täälläkin satoi lunta, mutta näyttää, että lumet taas sulavat. On niin synkkää ja pimeää, mutta onneksi voi poltella kynttilöitä :) Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 7. Kauniit! En minäkään noista luopuisi.

  VastaaPoista
 8. Minulla on joskus ollut saman tyyliset mutta harmikseni olen laittanut ne kierrätykseen :( - ihanaa joulun odotusta Sinulle <3

  Ronja

  http://valokuvauksenlumo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Todella kauniit kynttilänjalat. Nihin kun laittaasi tarranumerot niin nehän ois mitä oivallisemmat adventtikynttilät.

  VastaaPoista

Ilahduta viestilläsi!