tiistai 16. heinäkuuta 2013

Rottinkituolit ja leijonankita

Kiertelin alkukesästä ahkerasti huonekaluliikkeitä ja etsin terassille sopivia paria nojatuolia. Kävin läpi kaikki polyrottinkiset vaihtoehdot, mutta lopulta päädyin kuitenkin aitoon rottinkiin. Jotenkin vaan en ole innostunut polyrottinkiin. Siitä tehdyt kalusteet eivät tuntuneet mielyttäviltä. Materiaalia on mainostettu säänkestäväksi, mutta kun katselin erään kalustefirman polyrottinkitarjontaa, alkoi epäilyttää niiden säänkestävyys. Firman kalusteet olivat olleet pari kuukautta ulkona ja kalusteiden pinta oli muuttunut karheaksi kuin hiekkapaperi. Kai niiden laaduissa on eroja, mutta materiaalina se varmasti jakaa
mielipiteet = ).
Pikkupöydällä on leijonankita, joka on Huiskulasta. Kasvin kukka on aika komean kokoinen ja nuppujakin siinä on useita.

Kivoja heinäkuun kesäpäiviä kaikille
yhteisesti ja yhtäaikaa :).

T. Tarja

9 kommenttia:

 1. Kivat tuolit, aito rottinki on niin lämminhenkistä verrattuna poly sellaiseen.

  VastaaPoista
 2. Komea tuo leijonankita - olinkin tyystiin unohtanut niiden olemassaolon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jori, niinpä :). Joskus olen kasvattanut niitä siemenestä, mutta ne olivat huomattavasti pienempiä!

   Poista
 3. Hienot leijonankita ja kauniit tuolit. Mulla on polyrottinkiset, olleet paahteessa jo kuudetta kesää ja edelleen kuin uudet, mutta ulkonäössä ja fiiliksessä aito kyllä pesee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kiitos :). Todella hyvälaatuiset kalusteet on teillä, kun ovat noin kestäviä. Sitä ei vaan ostaessaan aina tiedä... laadussa on varmasti paljon eroja. Ja onhan poly huolettomampi, eikös niille voi tehdä ihan vesipesun... :).

   Poista
 4. Varmasti myös polyr.kalusteissa on laatueroja, kuten muissakin tavaroissa. Aito rottinki on kaunista, olet löytänyt todella nätit tuolit. Minäkin haluaisin hankkia meidän terassille rottinkikalusteet, mutta Ukkokulta kun tykkää kaikensorttisista asentotuoleista, joissa voi olla rötköttää.

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että valitsit rottinkiset...aito on aina aito...tykkään noista!

  VastaaPoista
 6. Kauniit kalusteet ja tuo leijonankita on komia :)

  VastaaPoista

Ilahduta viestilläsi!