perjantai 29. tammikuuta 2016

Lumet hupenee ja arvonta lähestyy


Lumet lähtevät yhtä nopeasti kuin ne tulivatkin. Ja suurin osa mitä lumista on jäljellä, on muuttunut ikävän ruskeaksi tai kovaksi jääksi. Nastakengät ovat olleet parhaat jalkineet viime päivinä.

Tässä kuva vajaan kahden viikon takaa meren jäällä, kun kaikki oli vielä puhtaan valkoista. Nyt ei viitsi edes kuvia ulkona käydä ottamassa, niin on ankeaksi maisemat muuttuneet. Ja meren jäälle ei ole menemistä ainakaan minulla. Joitakin rohkeita pilkkijöitä on siellä näkynyt.


 
Muistutan Teitä samalla arvonnasta, joka on viikonlopun jälkeen maanantaina. Vielä on mahdollisuus osallistua! Palkinnotkin ovat ihan mukavat.

KLIKS JA ARVONTAAN!Leppoisaa tammikuista viikonloppua!

t. Tarja12 kommenttia:

 1. Kaunis, tunnelmallinen kuva. Hyvää viikonloppua myös sinulle. Blogissani on esiteltynä upea puutarhakirja, jonka tulee palkinnoksi arvontaan lähiaikoina. Käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 2. Talvi olisi saanut vielä hetken jatkua, harmi että sataa ja pihat sekä tiet ovat kaljamalla! Tunnelmalliset talviset kuvat!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Meillä on satanut tällä viikolla lunta, räntää ja vettä vuorotellen. Tänään vuorostaan paistoi aurinko kun kolasin pihamaata ja kulkuväyliä eilisen sateen jäljiltä kolmatta tuntia. Sain reipasta liikuntaa ja hyvän mielen! Lunta meillä lienee tällä hetkellä 25 - 30 cm. Oikein hyvää viikonloppua, ole varovainen liukkailla liikkuessasi!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kuva. Toivotaan, että säät pysyisivät plussalla, jotta kevät etenisi nopeasti ja välttyisimme liukkailta keleiltä :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis talvinen maisemakuva <3 Leppoisaa viikonlopun jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Hiekoitusta näemmä tehdään juurikin päätielle ja kävelytielle. Meillä myrskyää. Ei uskalla lähteä jäisille teille, ettei itteään tai kameraa riko. Jos huomenna kivempi keli. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hieno talvimaisema, mutta tykkään, kun mennään kohti kevättä. Aurinkokin paistaa monen räntäsadepäivän jälkeen. Liisa

  VastaaPoista
 8. Nyt harmittaa, kun ei kuvannut enemmän kauniita talvimaisemia. Toivottavasti tulee vielä pakkasta ja lunta!

  VastaaPoista
 9. Meri on kaunis maisema, muuttuu jatkuvasti.

  Meillä ei ole hiekoitettu tietä ollenkaan, ja mielummin lähden kyllä autolla kuin kävellen liikkeelle!

  VastaaPoista
 10. Äkkiä ne talviset säät muuttuu. Meillä on vielä hiukan lunta, mutta pihalla toki luikasta.

  VastaaPoista
 11. Minulla on ilo ilmoittaa, että voitit Puutarha on kotini -blogin arvonnassa siemenpaketin! Onnea! Lähetätkö yhteystietosi etusivulla näkyvään sähköpostiosoitteeseen, niin laitan palkinnon tulemaan.

  VastaaPoista
 12. Saa nähdä, onko vedet pian sulia.

  VastaaPoista

Ilahduta viestilläsi!